Na szóval azért ez a cím, mert többféle szempontból is készülök erre az utazásra és egy picit mindegyik témára kitérnék, gondolok itt szakmaizós, élményszerzős, praktikus szempontra.

Kezdeném a szakmai célú megközelítést, mivel a fő célünk a CES 2018-as kiállítása. Egy kicsit bemutatnám ezt a show-t. CES ami annyit tesz, hogy Consumer Electronic Show ami a világ legnagyobb elektronikai kiállítása, ami idén ünnepli az 51-ik szülinapját ugyanis 1967 óta rendezik meg ezt Las Vegas Convention Center-ben. Az idei témája a kiállításnak a smart home és smart city, ami a közeli jövőnkre igencsak kihatással lesz. Tehát emiatt megyek Las Vegasba, mint korábban említettem munka céljából az Immonovával :)

Ami a szakmai felkészülést illeti több, mint 2700 kiállítónak a weboldalát futottuk át és ezt a számot csökkentettük le 198 kiállítóra, akiknek egyesével néztük át weboldalaikat és kerestük azokat a termékeket amiket meg szeretnénk nézni, illetve tárgyalni szeretnénk velük. Hatalmas kiállításról van szó. Több, mint 170ezer ember lesz ott 180ezer négyzetméteren. Szeptemberben kezdtük el ezt a háttérmunkát és még mai napig mennek az időpont egyeztetések.