Szóval nem tudom miért csak most kezdtem blogot írni erről a sztoriról, hiszen már július végén el kellett volna kezdenem, hiszen akkor indult ez az egész. Mivel akkor derült ki, hogy lesz egy kicsi amerikázás, ami annyit tesz hogy a csilivili Vegasban fogunk pár napot kiütni a 2018as januárból és úgy esett, hogy pont a szülinapomat is kint fogom betölteni. 36, borzasztó ezt mind leírni és mind kimondani még a fejemben is, viszont közel sem érzem magamat ennyinek, na meg kurvára jól tartom magam, és szerény is vagyok :D.

Gyorsan összefoglalom azt, amit az elmúlt 4 hónapban kellett volna, tényleg rövid leszek. Immonova - Smart Home rendszerek - CES 2018 a világ legnagyobb elektronikai kütyü kiállítása aminek a témája pont a smart home rendszerek és a smart city. Hogy kerülök én ide? Hát úgy, hogy annyira szerencsés voltam, hogy beleestem egy éppen induló okosotthonos cég látókörébe és gondolkodás nélkül bólintottam, h igen szeretnék veletek menni ezen az úton és 13 nap múlva felszállok egy Vegasba tartó gépre és életem legnagyobb utazását fogom megkezdeni :)

Tehát kezdetnek röviden ennyit, amúgy mire ideértem a kezdő bekezdés végére eszembe jutott, hogy azért kezdtem el blogot írni, mert:

1. mostanában mindent elfelejtek és a munkámban és mindent le kell jegyzetelnem

2. mert ez egy örök emlék lesz és szeretném néha visszaolvasni, hogy akkor éppen mi járt a fejemben, hogy éltem meg ezt az egészet

3. ma már ittam két uniqumot és két sört is, és mindig akkor jutnak eszembe jó gondolatok amikor enyhén szalonspicces állapotban vagyok :D

Kellemes karácsonyt mindenkinek. Holnap folyt köv