Ott hagytam abba h kb 3kor fekudtunk le és az első vegasi progi a grand canyon tura lett volna, de neeeeem :D úgy volt h reggel 9re jönnek értünk a maverick airlinestol, viszont kaptunk egy emailt amiben írták h nem jott ossze a minimum létszám és h próbáltak hivni de nem vettem fel a telot - nyilván mert a gépen voltam - írtam nekik h az 552es szoba a miénk és jelentkezzenek, szóval reggel 6:35kor csengett is a telo és felajanlottak h egy masik helikopteres túrára elvisznek minket ami rövidebb és nem a west rimhez hanem a south rimhez ment volna, viszont akk 30 perc mulva kellene menni, úgy éreztük h 3.5 óra alvas után inkább ezt kihagyjuk és mondtuk nekik h szombatra probaljanak toborozni embereket, mert akkor tudnánk csak menni. De ez még a jövő zenéje h osszejon e vagy sem, ha nem akk visszaadjak a pénzt elvileg. Visszafekudtunk aludni.
Kb 9kor már fenn voltunk és eldöntöttük h ha már az egyik kanyon nem jött össze akkor a másikat megnézzük ami kb 20 percre van Vegastol. Bereltunk kocsit, ami nagyon könnyen ment, kb 20 perc alatt és már indultunk is.
A kanyon mesebeli volt, kár h esett az eső de ez mit sem vett el a szépségből. A belépő autónként 7 dollár volt szóval ha vegasban vagy kedves olvasó ezt ne hagyd ki :) Van egy visitor center is ahol lehet venni ajikat, vettem is pár mágnest na meg persze a kanyonbol hoztam pár darab kavicsot is. utólag nagyon jo döntés és szerencse volt h nem kellett a nagyobbik kanyonba menni mert borzasztó fos időjárás volt tegnap.
Miutan visszajottunk még cruzoltunk egyet a varosban a kocsival, és meg kellett állapítani h a mértékegység az a nagy és még nagyobb jelzőt kapjanmeg tőlünk mert itt tenyleg minden hatalmas, ahogy a reggelink is az volt mert még délután 6kor se voltunk kajasak.