Egy hét amerika - készülés, élmények, tanulságok

Lehetőségem nyílt arra, hogy részt vegyek a 2018-as CES konferencián és úgy gondoltam, hogy megosztom a tapaszztalataimat saját magammal és veled kedves olvasóm, hogy egy örök emlék legyen illetve tapasztalás mindenki számára

Második nap

Indult a CES, és mi is a CES-re. Ez a nap már a kiállításról szólt, és igazából gondoltuk, hogy hatalmas rendezvény ez, de mégse sejtettük, hogy ekkora. Hatalmas dogú volt az utakon és ne úgy képzeljétek el, mint reggel 7-9 között a Róbert károly körútat, mivel ott csak 3 sáv van, itt a Strip átlagosan 5 sáv de van ahol 7 sávot is számoltam. Viszont ami pozitívum, hogy senki sem trükközget, nincsenek pofátlankodók és mindenki cammog szép nyugodtan a másik után. A 20 perces utat a hoteltől a kiállításig kb 1 óra alatt tettük meg és szép londoni idő még jobban segítette azt, h ne érezzük túl jól magunkat. A kiállítás részleteivel nem untatlak titeket, de tényleg kötelező a kényelmes cipő, mert ez nem egy BNV.

4000 kiállító volt itt ezen a 4 napon és összesen 241540 négyzetméternyi területen, igen jól olvassátok, szóval esélyed nincs bejárni.

Az árakról annyit, hogy a kiállításon minden nagyon drága volt, 1 ásványvíz 3 dollár egy sima szendvics 10 dollár.

10re értünk ki és körülbelül délután 4ig bírtuk a mászkálást, nagyon elfáradtunk, egyszerűen annyi adat volt ez az agyunknak, hogy kb már a hazafelé tartó buszon elaludtam. Persze gyorsan összeszedtem magam és miután hazaértünk nekiindultunk a városnak, strippeltünk kicsit és rá kellett jönnünk, hogy Amerika nem csak a legnagyobb ország a világon de itt minden és mindenki nagy. Az épületek, az utak, az autók, a miniabck, a kiállítások, a kiszerelések, az emberek, na és a mellek - muszáj ezt is megemlítenem, mert tényleg az a tendencia, hogy szinte minden második nőnek szilikon mellei vannak - egyszerűen nem lehet nem észrevenni ez az igazság.

 

 

Első nap

 

Ott hagytam abba h kb 3kor fekudtunk le és az első vegasi progi a grand canyon tura lett volna, de neeeeem :D úgy volt h reggel 9re jönnek értünk a maverick airlinestol, viszont kaptunk egy emailt amiben írták h nem jott ossze a minimum létszám és h próbáltak hivni de nem vettem fel a telot - nyilván mert a gépen voltam - írtam nekik h az 552es szoba a miénk és jelentkezzenek, szóval reggel 6:35kor csengett is a telo és felajanlottak h egy masik helikopteres túrára elvisznek minket ami rövidebb és nem a west rimhez hanem a south rimhez ment volna, viszont akk 30 perc mulva kellene menni, úgy éreztük h 3.5 óra alvas után inkább ezt kihagyjuk és mondtuk nekik h szombatra probaljanak toborozni embereket, mert akkor tudnánk csak menni. De ez még a jövő zenéje h osszejon e vagy sem, ha nem akk visszaadjak a pénzt elvileg. Visszafekudtunk aludni.
Kb 9kor már fenn voltunk és eldöntöttük h ha már az egyik kanyon nem jött össze akkor a másikat megnézzük ami kb 20 percre van Vegastol. Bereltunk kocsit, ami nagyon könnyen ment, kb 20 perc alatt és már indultunk is.
A kanyon mesebeli volt, kár h esett az eső de ez mit sem vett el a szépségből. A belépő autónként 7 dollár volt szóval ha vegasban vagy kedves olvasó ezt ne hagyd ki :) Van egy visitor center is ahol lehet venni ajikat, vettem is pár mágnest na meg persze a kanyonbol hoztam pár darab kavicsot is. utólag nagyon jo döntés és szerencse volt h nem kellett a nagyobbik kanyonba menni mert borzasztó fos időjárás volt tegnap.
Miutan visszajottunk még cruzoltunk egyet a varosban a kocsival, és meg kellett állapítani h a mértékegység az a nagy és még nagyobb jelzőt kapjanmeg tőlünk mert itt tenyleg minden hatalmas, ahogy a reggelink is az volt mert még délután 6kor se voltunk kajasak.